- Autor: ircza
 - Doba přípravy (min.): 45
 - Uživatelský recept
 - Porce: 6.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Celer bulva | 50 | 
| Petržel - kořen | 50 | 
| Pór | 100 | 
| Brokolice | 500 | 
| Česnek | 5 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 | 
Energetická hodnota celkem: 1128 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 20, 
                                                        Tuky (g): 1, 
                                                        Sacharidy (g): 44,
                                                        SAFA (g): 0,
                                                        Cukry (g): 27,
                                                        Vláknina (g): 19,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 188 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






